Tesla verzekering

Tesla verzekeren bij dé specialist

Op zoek naar een verzekering voor uw Tesla? Bij ons bent u aan het juiste adres! Waar veel verzekeraars ophouden gaan wij namelijk verder. Onze kracht zit in niches waar verzekeraars niet thuis geven, zoals bij bijvoorbeeld in het verzekeren van bijzondere auto’s. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd van verzekeraars die met ons meedenken. Zo kunnen wij voor u de beste aanbieding doen. Wij zijn op de hoogte van alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en kiezen voor persoonlijk contact met onze klant. Een werkwijze waar zowel onze klanten als samenwerkende verzekeraars veel waarde aan hechten.

Wat zijn de kosten om een Tesla te verzekeren?

In veel gevallen valt de premie voor een Tesla verzekering enorm mee. De diefstalcijfers van Tesla's vallen enorm mee waardoor de premies laag blijven.

 • Model: S
 • Bouwjaar: 2020
 • Waarde: € 125.000
 • Premie: vanaf € 2.000,- per jaar
Vraag een prijsopgave aan voor uw Tesla
Wat zijn de kosten om een Tesla te verzekeren?
Wat zijn de kosten om een Tesla te verzekeren?
check

CONCURRERENDE PREMIES BIJ GESPECIALISEERDE VERZEKERAARS

check

ZAKELIJK EN PARTICULIER GEBRUIK

check

NIEUWWAARDE- OF AANKOOPWAARDEREGELING

check

VERZEKEREN MOGELIJK ZONDER AANVULLENDE ALARMEIS

Unieke mogelijkheden voor Tesla verzekeren

 • Geen schadevrije jaren nodig.
 • Géén schadesturing, u bepaalt!
 • Samenwerking met de beste verzekeraars.
 • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
 • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
 • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
 • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

 

Aangenaam! Ik ben Mark Reus. Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer, sportauto of Tesla ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van Tesla's kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Kennismaken?

Tesla verzekering informatie

Beveiliging van uw Tesla

Veel verzekeraars verwachten dat u uw Tesla voorziet van een TV01 Terugvindsysteem. Het klopt dat Tesla gewild is voor diefstal en daarom adequaat beveiligd moeten zijn. Er zijn echter ook verzekeraars die dit niet eisen. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie of bonus/malus

Heeft u altijd lease gereden en géén schadevrije jaren opgebouwd? Dan hebben wij een aanbieding waarin wordt gewerkt met vaste premies. Op deze manier ervaart u geen gevolgen van het ontbreken van deze jaren. Heeft u juist wel schadevrije jaren opgebouwd? Dan kunnen wij ook een aanbieding doen op basis van bonus/malus. Net als bij beveiliging is ook dit maatwerk.

Waarde

De waarde kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.

logo simpel

Vanavond nog rijden?

Bel dan: 073 – 692 4773

Bel ons

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.