Sportwagen dealers

Tel: E-mail: Routebeschrijving

Voor de juiste dealers treft u hieronder een overzicht voor de mooiste sportwagens en exclusieve auto’s.

Wilt u als dealer ook in ons overzicht staan? Neem dan contact met ons op.

Premium Classics, Vught

Premium Classics heeft een collectie bestaande uit topstukken die veelal, afkomstig zijn van liefhebbers(vaak eerste eigenaar), lage kilometerstanden hebben, een volledige gedocumenteerde historie bezitten en in een uitzonderlijke optische en technische conditie verkeren.

AutoLeitner, Alkmaar

Van Auto Leitner kunt u uitstekende kwaliteit verwachten; de collectie bestaat uit goed onderhouden exemplaren, veelal van de eerste eigenaar, schadevrij en met een lage kilometerstand.

Gallery Aaldering, Brummen

Opgericht in 1975 en nog steeds een echt familiebedrijf. Bij Gallery Aaldering zijn voortdurend meer dan 200 oldtimers op voorraad en zit er voor ieder wat wils tussen. Naast kostbare klassiekers kunt u bij hen ook terecht voor een klassieke motor, of zelfs een restauratieproject.

Legendary Classics, Etten-Leur

Legendary Classics wordt gedreven door een passie voor klassiekers en alles hieraan gerelateerd. Legendary Classics biedt hun eigen collectie aan en een selectie van auto’s in consignatie die aan strenge normen voldoen ten behoeve van hun klanten.

Astara, Rijssen

Astara is een Porsche specialist die zich inzet om het beste van het beste te zijn. De auto’s die Astara in voorraad heeft hebben smetteloos verleden ; (service)historie is aantoonbaar , schadevrij, technisch in orde en een lage kilometerstand.

Bossen & De Bakker, Noord-Scharwoude

Bossen & De Bakker is al ruim 50 jaar Mercedes-Benz specialist en inmiddels ook een volwaardig specialist in Porsche. De showroom heeft altijd een aantal mooie occasions, met een altijd wisselend aanbod.

Hofman Leek, Leek

Hofman Leek beschikt over een showroom waar u keuze heeft uit meer dan 400 bijzondere auto’s van uiteenlopende merken en modellen. Met behulp van hun uitgebreide netwerk dat ze door hun jarenlange ervaring hebben opgebouwd vinden zij wereldwijd de mooiste en beste klassiekers.

Classicmaster, Oud-Gastel

Classicmaster is dé oldtimer Porsche specialist. Naast een uitstekende collectie Porsches biedt Classicmaster ook een uitgebreid aanbod van diverse exclusieve oldtimers aan.

Classic Park, Boxtel

Classic Park beschikt over een enorme collectie uitstekend onderhouden oldtimers.

E&R Classics, Waalwijk

E&R Classics is uit passie voor oldtimers en klassieke auto’s ontstaan. E&R Classics is door haar enorme succes uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s.