Sportwagen taxateurs

Tel: E-mail: Aangesloten bij: Routebeschrijving

Er zijn tal van taxateurs die oldtimers/youngtimers kunnen taxeren, maar het taxeren van een (moderne) sportwagen is bij veel ‘klassieke’ taxateurs niet het specialisme. Daarom hebben wij een lijst vastgesteld van taxateurs die veel ervaring hebben met het taxeren van sportwagens en exclusieve auto’s.

Reden waarom een sportwagen taxatie zinvol kan zijn:

  • Uw aanschafwaarderegeling is verlopen.
  • Uw nieuwwaarderegeling is verlopen.
  • De auto is geïmporteerd of meeverhuisd.
  • De marktwaarde van uw sportwagen is gestegen.
  • U wilt accessoires meeverzekeren die niet af-fabriek zijn.

Autotaxatie Driebergen

Klaas de Jong is eigenaar van Auto Taxatie Driebergen, de autoriteit op het gebied van taxatie van een youngtimer of classic car.

Nobel Expertise, Purmerend

Deskundige motorvoertuigen&techniek / Register taxateur / schade expert / contra expert

Waardetaxaties.nl, Gendringen

Waardetaxaties.nl is een allround kantoor waar u terecht kunt voor uw taxaties voor de verzekeringen en uw BPM-taxaties.

Maikel de Munnik Taxaties, Waalwijk

De Munnik is sinds 1957 actief in de antieke en klassieke autobranche. Sinds 1990 door de Arrondissementsrechtbank te 's-Hertogenbosch beëdigd als makelaar, taxateur in antieke, klassieke en exclusieve automobielen.

Gratama & Luxwolda, Andijk

Augustijn Auto Expertise, Ulvenhout

Voor taxatie van uw voertuig kunt u op kantoor te Ulvenhout (076) terecht, op verzoek echter ook bij u aan huis/zaak. Om u nog beter van dienst te zijn bieden ze u de mogelijkheid om ook s’avonds of op zaterdagochtend uw auto/motor te laten taxeren.

Ataxaties, Utrecht

Deskundigheid en een persoonlijke benadering zijn sleutelbegrippen in uw contact met Ataxaties. Uw persoonlijke taxateur is ruim 30 jaar actief met de autobranche. Ataxaties richt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke.

Steijn Taxaties, Alphen aan den Rijn

Steijn Sportscars Taxaties gespecialiseerd in het taxeren van moderne sportwagens en klassiekers.

Vitex Druten

Jan Dekkers en Jan-Willem Arendsen doen schade-expertises en taxaties aan zowel klassieke als hedendaagse voertuigen.

Automobiel Taxaties, Druten

Bij Automobiel Taxaties worden landelijk voertuigen voor merkdealers, autohandelaren en particulieren getaxeerd. Voor de BPM-aangifte maar ook voor Youngtimer- en WEV-taxaties.

Best Autotaxaties

Bij Best Autotaxaties bieden ze al meer dan 20 jaar expertise in autotaxaties, techniek en schade. Ze zijn experts in het opstellen van taxatierapporten voor BPM-aangifte en verzekeringen. Met een focus op persoonlijke service zorgen ze voor een snelle afhandeling.