Lamborghini verzekering

Lamborghini verzekerd met onze expertise

De expertise om een Lamborghini Verzekering af te sluiten ontbreekt bij veel verzekeraars en tussenpersonen. Vooral het verzekeren tegen een eerlijke premie met de juiste voorwaarden is lastig. Dit komt doordat een Lamborghini snel is, een hoge nieuwwaarde kent en vaak niet kan worden verzekerd op een ‘gewone’ autoverzekering. Als specialist in het verzekeren van bijzondere auto’s kunnen wij uw auto snel verzekeren zodat u snel de weg op kunt. Door onze expertise kennen wij alle polisvoorwaarden, beveiligingseisen en doen wij graag zaken door persoonlijk contact hebben. Hierdoor weten wij wie onze klanten zijn, een werkwijze die zijn vruchten afwerpt en naar onze verzekeraars veel waarde aan hechten.

Lamborghini Aventador verzekeren

Snel maakt men de aanname gemaakt dat het verzekeren van een Lamborghini schrikbarend duur moet zijn. En daarmee wordt vaak een hoge premie voor lief genomen. Het klopt dat cascoschades duur zijn om te laten repareren, waardoor de premie hoger is. Maar bijna alle Lamborghini’s staan vaak binnen in een garage, komen enkel met mooi weer op de weg en krijgen veel zorg en aandacht van hun bezitters. Daarbij wil het geval dat een Lamborghini niet aantrekkelijk is voor diefstal, dit omdat het geen courante auto is om snel te verkopen in het zwarte circuit

Vraag een prijsopgave aan
Lamborghini Aventador verzekeren
Lamborghini Aventador verzekeren

Unieke mogelijkheden voor Lamborghini verzekeren

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Aangenaam! Ik ben Mark Reus. Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van Lamborghini kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Kennismaken?
logo simpel

Vanavond nog rijden in uw Lamborghini ?

Bel dan: 073 – 692 4773

Bel ons

Schade aan uw Lamborghini

Rijdt u alsnog een schade, of heeft u een schade aan uw voorruit. Dan kunnen delen lastig beschikbaar zijn of duurder dan bij de gewone automerken. Om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij niet met schadesturing en kunt u zelf bepalen waar u uw Lamborghini laat repareren. Wij staan in voor deze vrijheid en begrijpen dat u enkel het beste wilt voor uw Italiaanse schone.

Het eigen risico is bij ons standaard € 500,- maar dit kan worden verhoogd om ervoor te zorgen dat de premie lager wordt. Verder bieden wij aanvullende dekkingen. Zelfs repatriëring van uw Lamborghini indien uw partner liever niet in uw auto rijdt behoort tot de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
Schade aan uw Lamborghini
Schade aan uw Lamborghini

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.