Porsche verzekering

Dé specialist in het verzekeren van Porsche sportauto’s

Wij zijn dé specialist in het verzekeren van Porsche sportauto’s met een eigen Porsche verzekering. Wij bieden maatwerk wat uniek is in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de beste premie en voorwaarden in stand houden. Doordat wij alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en producten kennen kunnen wij u altijd een autoverzekering bieden die bij u en uw Porsche past. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u als klant bij ons aan het juiste adres bent.

Porsche 911 verzekering

Wanneer u een Porsche 911 gaat kopen wilt u niet alleen verzekerd zijn van optimaal rijgenot, ook zorgeloos genieten van uw trotse bezit is belangrijk. Een Porsche 911 is immers niet zomaar een vervoermiddel, het rijden in een Porsche is voor velen een passie! Een goede verzekering voor uw Porsche 911 is dan ook onmisbaar, want mocht er toch iets met uw kostbare bezit gebeuren wilt u erop kunnen vertrouwen dat kosten van eventuele schade gedekt worden door de autoverzekering en dat alles op een prettige manier afgehandeld wordt. Op deze manier kunt u in alle rust genieten van uw Porsche.

Vraag een prijsopgave aan

Op zoek naar een nieuwe verzekering voor uw Porsche? Wij kunnen u gegarandeerd een beter aanbod doen.

Unieke mogelijkheden voor Porsche verzekeren

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Bent u verzamelaar van Porsches of auto’s in het algemeen? Dan maken wij graag een aanbod voor uw autoverzameling.

Aangenaam! Ik ben Mark Reus. Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van Porsche kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Kennismaken?

Porsche autoverzekering informatie

Beveiliging van uw Porsche

Veel verzekeraars verwachten dat u uw Porsche voorziet van een GPS-volgsysteem of peilzender. Het klopt dat sommige modellen gewild zijn voor diefstal en daarom adequaat beveiligd moeten zijn. Indien u uw Porsche 911 altijd binnen stalt en hier zorgvuldig mee omgaat, dan zijn er verzekeraars die deze beveiligingseis niet hebben. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van een Porsche sportauto zijn uw schadevrije jaren niet van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Waarde

De waarde van Porsche kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de Porsche worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. Bij luchtgekoelde modellen kan dit lastiger zijn en is het aan te bevelen om de auto te laten taxeren. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.

logo simpel

Vanavond nog in uw Porsche rijden?

Bel dan: 073 – 692 4773

Bel ons

Schade aan uw Porsche

Heeft u onverhoopt toch een schade? Wij zijn een van de weinige aanbieders die u niet verplichten om naar een aangesloten schadehersteller toe te gaan. Wij begrijpen dat u liever kiest voor een specialist die overweg kan met uw Porsche. Bij ons heeft u dan ook de vrijheid om uw auto te laten herstellen bij de juiste Porsche merkspecialist. Met de juiste leenauto.

Daarbij is ons standaard eigen risico is € 500,- echter kunnen wij dit eigen risico verhogen zodat de premie lager uitvalt. Daarnaast hebben wij tal van aanvullende dekkingen voor uw Porsche autoverzekering.

Vraag een offerte aan
Schade aan uw Porsche
Schade aan uw Porsche

Kan ik mijn Porsche classic verzekeren?

Wij zijn dé specialist in het verzekeren van Porsche Classics met een eigen Porsche verzekering. Voor iedere Porsche Classic hebben wij een geschikte autoverzekering. Door persoonlijk contact kunnen wij maatwerk leveren in de vorm van de beste premie en voorwaarden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik mijn Porsche oldtimer verzekeren?

Wij zijn dé specialist in het verzekeren van Porsche oldtimers met een eigen Porsche verzekering. Wij bieden maatwerk wat uniek is in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Door persoonlijk contact kunnen wij de beste premie en voorwaarden aanbieden. Doordat wij alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en producten kennen kunnen wij u altijd een autoverzekering bieden die bij u en uw Porsche oldtimer past. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kan ik mijn Porsche youngtimer verzekeren?

Wij zijn dé specialist in het verzekeren van Porsche youngtimer met een eigen Porsche verzekering. Door persoonlijk contact kunnen wij maatwerk leveren in de vorm van de beste premie en voorwaarden. Wij kennen de Porsche youngtimers door en door en daardoor kunnen wij u altijd een autoverzekering bieden die bij u en uw Porsche youngtimer past. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Wat kost een Porsche verzekeren?

De kosten om een Porsche te verzekeren variëren enorm. Dit wordt aan de hand van de waarde bepaald en dit kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, voor uw Porsche autoverzekering, deze sluit dan aan op uw persoonlijke situatie.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.