Ferrari verzekering

Ferrari verzekering tegen de juiste premie en voorwaarden

Een Ferrari verzekering afsluiten is bij veel verzekeraars lastig. Doordat de grote verzekeraars zich richten op de grote massa wordt het voor hen lastiger om bijzondere auto’s te verzekeren tegen de juiste premie en voorwaarden. Bij Sportwagen verzekering kunt u  snel en gemakkelijk uw Ferrari verzekeren zodat u vandaag nog verzekerd de weg op kunt. Als tussenpersoon zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere auto’s. Door onze intensieve contacten met verzekeraars, dealers en taxateurs kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn op de hoogte van alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en kiezen voor persoonlijk contact met onze klant. Een werkwijze waar zowel onze klanten als samenwerkende verzekeraars veel waarde aan hechten.

Wat zijn de kosten om een Ferrari te verzekeren?

In veel gevallen valt de premie voor een Ferrari Verzekering enorm mee. De meeste Ferrari’s komen enkel met mooi weer naar buiten,  krijgen veel zorg en staan vaak binnen gestald. Daarnaast vallen de diefstalcijfers van Ferrari’s enorm mee waardoor de premies laag blijven.

Vraag een prijsopgave aan
Wat zijn de kosten om een Ferrari te verzekeren?
Wat zijn de kosten om een Ferrari te verzekeren?

Unieke mogelijkheden voor Ferrari verzekeren

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Bent u lid van de Ferrari Club Nederland? Of de Ferrari Owners Club? Geef uw lidmaatschapsnummer door en u ontvangt een extra korting.

Aangenaam! Ik ben Mark Reus. Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van een Ferrari kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Kennismaken?
logo simpel

Vanavond nog rijden in uw Ferrari?

Bel dan: 073 – 692 4773

Bel ons

Schade aan uw Ferrari

Rijdt u alsnog een schade? Dan is dit voor ons hét moment zijn om onze excellente voorwaarden aan te tonen. Een goedkope sportwagenverzekering is fijn, maar de beste voorwaarden een stuk belangrijker. Het repareren van een Ferrari is lastig aangezien delen duurder zijn en niet iedereen expertise heeft voor deze modellen. Wij werken niet met schadesturing, maar u kunt zelf bepalen waar u uw Ferrari laat repareren. Vrijheid van het kiezen van een reparateur vinden wij belangrijk, weet u niet waar u terecht kunt? Dan zou ons advies zijn om deze bij een Ferrari-specialist te laten repareren zoals Forza Service uit Oss of Bekkers Autoschade Exclusief uit Eindhoven. Beiden hebben ervaring met het repareren van exoten en bieden een haal-en brengservice aan. Daarnaast heeft u conform onze polisvoorwaarden recht op vervangend vervoer van topniveau (o.a. Mercedes S klasse, Audi A8, BMW 5).

Het eigen risico is bij ons standaard € 500,- maar dit kan worden verhoogd om ervoor te zorgen dat de premie lager wordt. Verder bieden wij aanvullende dekkingen. Zo verzekeren wij bij klassieke Ferrari’s ook de waardevermindering ná schade, wij begrijpen namelijk dat een klassieke Ferrari met een schadeverleden lastiger te verkopen is. Daarnaast is zelfs repatriëring van uw Ferrari indien uw partner liever niet in uw auto rijdt een mogelijkheid.

Vraag een offerte aan
Schade aan uw Ferrari
Schade aan uw Ferrari

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.