Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

Offerte aanvragen
verzekering moderne sportwagen
Merk
McLaren
Type
720 S
Bouwjaar
2018
Waarde
€ 300.000,-
Premie vanaf
€ 2.500 p/j
  • Unieke polissen in de sportwagenmarkt.
  • Verzekeren op de door u gewenste voorwaarden.
  • Scherpe premie in combinatie met het beste advies.

Uw sportwagen verzekeren

Een sportwagen verzekeren is net als bij oldtimers en youngtimers echt maatwerk. Niet enkel is een goede premie van belang, ook de juiste voorwaarden zijn enorm belangrijk. Wist u bijvoorbeeld dat er verzekeraars zijn die bij sportauto’s enkel verzekeren met extra hoge eigen risico’s rekenen of een nieuwwaarde regeling kennen die niet is toegespitst op uw situatie door deze te maximeren. Wij kennen als specialistische tussenpersoon alle polisvoorwaarden van A tot Z en kunnen u het beste van dienst zijn met uw sportautoverzekering.

U verzekert zich bij altijd met de hulp van een professioneel verzekeringsadviseur, dat is wel zo persoonlijk en zorgt ervoor dat u altijd een aanbod heeft dat op maat is toegespitst. Een dure auto verzekeren is mogelijk bij een beperkt aantal verzekeraars die veelal niet hun tarieven online publiceren, deze verzekeraars kiezen namelijk exclusief voor de tussenpersoon die een juist advies kan geven. Zo is de verzekeraar er zeker van dat de sportwagens zijn voorzien van de juiste beveiliging, premie en voorwaarden.

Naast moderne sportwagens verzekeren wij dagelijks oldtimers en youngtimers, hiermee zijn wij in 2011 gestart. Onze sportwagen verzekeringen zijn ook beschikbaar voor auto’s ouder dan 10 jaar, dan moet echter de taxatiewaarde minimaal € 35.000,- bedragen.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.