Rolls Royce Verzekering

Rolls Royce kent een geschiedenis van kopen, verkopen, delen verkopen en delen houden. Desalniettemin is het altijd een van de bekendste en meest gewilde high-end automerken geweest. De Spirit of Ecstacy, het logo dat de voorkant van de auto siert, is gebaseerd op actrice en model Eleanor Thornton en staat symbool voor een geheime liefde. Tussen 1911 en 1914 werd het beeldje standaard in zilver uitgevoerd.

Bij Sportwagen Verzekeringen zijn wij van mening dat bij een bijzondere classic als de Rolls Royce een goede autoverzekering hoort. Speciaal daarom biedt Sportwagen Verzekeringen u een Rolls Royce Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.
Bovendien kunnen wij voor het recreatief gebruik van uw Rolls Royce een speciale oldtimerpolis aanbieden.

Omdat we bij Sportwagen Verzekeringen online werken kunnen we u snel van dienst zijn. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze Rolls Royce Verzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dan kunt u telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.

offerte aanvragen

Exclusieve Rolls Royce Verzekering

Onze Rolls Royce Verzekering Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Rolls Royce. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


  • Speciaal bedoeld voor uw Rolls Royce

  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

  • Schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs

  • Nieuwwaarderegeling, aanschafwaarderegeling of verzekeren op basis van taxatiewaarde

  • Mogelijkheden voor zowel zakelijke- als dagelijkse- en hobby-auto’s

  • Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren

  • WA- verzekerd tot €2.500.000,-

  • Optie tot speciale pechhulp

  • Een persoonlijk, gespecialiseerd adviseur die u helpt bij vragen

Aangenaam: Mark Reus


Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Enthousiast geworden? Bel mij via 073 – 692 4773


Sportwagen Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte opvragen voor uw Rolls Royce Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 073 – 692 4773