Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

Offerte aanvragen
verzekering moderne sportwagen
Merk
Porsche

Porsche verzekering

Wij zijn dé specialist in het verzekeren van Porsche sportauto’s met een eigen Porsche Verzekering. Wij bieden maatwerk wat uniek is in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de beste premie en voorwaarden in stand houden. Doordat wij alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en producten kennen kunnen wij u altijd een aanbieding doen die bij u en uw Porsche past. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u als klant bij ons aan het juiste adres bent.


De unieke mogelijkheden:

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Aangenaam: Mark Reus

Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Bent u verzamelaar van Porsches of auto’s in het algemeen? Dan maken wij graag een aanbod voor uw autoverzameling.


Porsche verzekering informatie

Beveiliging van uw Porsche

Veel verzekeraars verwachten dat u uw Porsche voorziet van een GPS-volgsysteem of peilzender. Het klopt dat sommige modellen gewild zijn voor diefstal en daarom adequaat beveiligd moeten zijn. Indien u uw Porsche 911 altijd binnen stalt en hier zorgvuldig mee omgaat, dan zijn er verzekeraars die deze beveiligingseis niet hebben. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van sportauto’s zijn niet uw schadevrije jaren van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Waarde

De waarde van Porsche kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. Bij luchtgekoelde modellen kan dit lastiger zijn en is het aan te bevelen om de auto te laten taxeren. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.


Op zoek naar een nieuwe aanbieding voor uw sportwagen?
Wij kunnen u gegarandeerd een beter aanbod doen.


Schade

Heeft u onverhoopt toch een schade? Wij zijn een van de weinige aanbieders die u niet verplichten om naar een aangesloten schadehersteller toe te gaan. Wij begrijpen dat u liever kiest voor een specialist die overweg kan met uw Porsche. Bij ons heeft u dan ook de vrijheid om uw auto te laten herstellen bij de juiste merkspecialist. Met de juiste leenauto.

Daarbij is ons standaard eigen risico is € 500,- echter kunnen wij dit eigen risico verhogen zodat de premie lager uitvalt. Daarnaast hebben wij tal van aanvullende dekkingen voor uw auto.


Direct zaken doen? Bel dan: 073 – 692 4773