Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

offerte aanvragen
Ferrari

Ferrari

F40

1991

€ 1.200.000,-

€ 4.750,-P/J

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

AMG GT

2015

€ 100.000,-

€ 1.500,-P/J

Mclaren

Mclaren

720 S

2018

€ 300.000,-

€ 2.500,-P/J

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette

C7 Z06

2015

€ 70.000,-

€ 1.150,-P/J

Tesla

Tesla

Model S

2020

€125.000

€2.000,-P/J

Maserati Verzekering

Met uw Maserati bent u bij ons op het juiste adres met onze eigen Maserati Verzekering. Wij bieden maatwerk verzekeringen op het gebied van exclusieve auto’s, zoals de Maserati. Door onze persoonlijke werkwijze weten wij met wie wij zaken doen en stemmen wij altijd uw verwachtingen met ons af. Zo kunnen wij de juiste premie en polisvoorwaarden voor u aanbieden. Hierin kunnen wij altijd de beveiligingseisen met u doornemen.

De unieke mogelijkheden:

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Aangenaam: Mark Reus

Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Bent u verzamelaar van exclusieve auto’s? Dan maken wij graag een aanbod voor uw autoverzameling.

Maserati verzekering informatie

Beveiliging van uw Maserati

In veel gevallen is een peilzender of GPS-volgsysteem bij een Maserati niet altijd een eis. Sommige modellen zijn diefstalgevoelig en moeten wel goed beveiligd zijn. Vooral de auto’s die veelal thuis binnen staan in een garage hebben minder zware beveiligingseisen. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van sportauto’s zijn niet uw schadevrije jaren van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Waarde

De waarde van Maserati kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. Bij luchtgekoelde modellen kan dit lastiger zijn en is het aan te bevelen om de auto te laten taxeren. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.

Is uw Maserati momenteel verzekerd bij een tussenpersoon?
Wij kunnen u gegarandeerd een beter aanbod doen.

Schade

Heeft u onverhoopt toch een schade? Wij zijn een van de weinige aanbieders die u niet verplichten om naar een aangesloten schadehersteller toe te gaan. Wij begrijpen dat u liever kiest voor een specialist die overweg kan met uw Maserati. Bij ons heeft u dan ook de vrijheid om uw auto te laten herstellen bij de juiste merkspecialist. Met de juiste leenauto.

Daarbij is ons standaard eigen risico is € 500,- echter kunnen wij dit eigen risico verhogen zodat de premie lager uitvalt. Daarnaast hebben wij tal van aanvullende dekkingen voor uw auto.

Schade
Schade

Vanavond nog rijden? Bel dan: 073 – 692 4831