Ford Mustang verzekeren

Verzeker uw Ford Mustang bij de specialist in bijzondere auto’s! Wij kunnen, in tegenstelling tot de grote aanbieders, uw Ford Mustang verzekeren. Dit komt doordat wij niet vastlopen in het feit dat de meeste Mustangs nooit officieel in Nederland zijn geleverd, maar enkel via grijze import in Nederland terecht komen. Doordat er dus geen cataloguswaardes bekend zijn is het lastig om de Mustang voor de juiste waarde te verzekeren. Daarom is het bij ons mogelijk om uw auto op basis van taxatiewaarde/aanschafwaarde te verzekeren.

Ford Mustang verzekering informatie

Beveiliging van uw Ford Mustang

Veel verzekeraars verwachten dat u uw Mustang voorziet van een GPS-volgsysteem of peilzender. Het klopt dat sommige modellen gewild zijn voor diefstal en daarom adequaat beveiligd moeten zijn.  Vooral de moderne auto’s die worden ingezet als daily dienen aan zwaardere eisen te voldoen. Voor gekoesterde modellen die staan gestald en beperkt worden gebruikt zijn deze beveiligingseisen er niet. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van sportauto’s zijn niet uw schadevrije jaren van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Waarde

De waarde van een Ford Mustang kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. Bij oudere modellen kan dit lastiger zijn en is het aan te bevelen om de auto te laten taxeren. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.

Ford Mustang verzekeren informatie en service

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte op voor het verzekeren uw Ford Mustang.

offerte aanvragen

Pechhulp

Speciaal voor uw auto bieden wij een pechhulp verzekering aan.

pechhulp online afsluiten