Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

offerte aanvragen
Ferrari

Ferrari

F40

1991

€ 1.200.000,-

€ 4.750,-P/J

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

AMG GT

2015

€ 100.000,-

€ 1.500,-P/J

Mclaren

Mclaren

720 S

2018

€ 300.000,-

€ 2.500,-P/J

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette

C7 Z06

2015

€ 70.000,-

€ 1.150,-P/J

Tesla

Tesla

Model S

2020

€125.000

€2.000,-P/J

Chevrolet Corvette Verzekering

Bij een mooie Chevrolet Corvette hoort een goede autoverzekering. Speciaal daarom biedt Sportwagen Verzekeringen u een Chevrolet Corvette Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.

Omdat we bij Sportwagen Verzekeringen online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze Chevrolet Corvette Verzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dan kunt u telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.

offerte aanvragen

Exclusieve Chevrolet Corvette Verzekering

Onze Chevrolet Corvette Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Corvette. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


  • Speciaal bedoeld voor uw Chevrolet Corvette

  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

  • Schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs

  • Nieuwwaarderegeling, aanschafwaarderegeling of verzekeren op basis van taxatiewaarde

  • Mogelijkheden voor zowel zakelijke- als dagelijkse- en hobby-auto’s

  • Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren

  • WA- verzekerd tot €2.500.000,-

  • Optie tot speciale pechhulp

  • Een persoonlijk, gespecialiseerd adviseur die u helpt bij vragen

Oldtimers


Ook voor oldtimer Chevrolet Corvettes bieden we zeer aantrekkelijke verzekeringen tegen een recreatief tarief. Corvettes van 10 jaar en ouder kunnen vaak in deze regeling worden ondergebracht. U heeft hier bijvoorbeeld de voordelen van reparaties bij gespecialiseerde monteurs en een dekking op basis van taxatiewaarde. Ook al wilt u uw bolide misschien nog geen oldtimer noemen, dan kunt u toch profiteren van dit voordelige tarief! Bent u benieuwd?

Dit zijn wij


Aangenaam!

Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik Sportwagen Verzekeringen opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn Chevrolet Corvette Verzekering is daarom overzichtelijk, snel online af te sluiten en heeft toch de speciale voorwaarden en goede premie waar u naar op zoek bent.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Den Bosch. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 073 – 692 4773

Kortom


Sportwagen Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte aanvragen voor uw Chevrolet Corvette Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 073 – 692 4773