BMW Alpina verzekeren

De meeste verzekeraars hebben aardig wat moeite met het verzekeren van bijzondere auto’s zoals een BMW Alpina. Dit komt doordat deze exclusieve auto’s nooit officieel in Nederland zijn geleverd en niet voorkomen in de lijsten waar verzekeraars mee werken. Wij kunnen wel uw BMW Alpina verzekeren. Of het nu gaat om een semi-oldtimer, oldtimer of een daily drive, wij helpen u graag. Naast de Alpina uitgevoerde modellen hebben wij ook veel ervaring met de M-series. Kortom, bij ons kunt u altijd terecht met uw verzekeringsvragen.

Voordelen van onze sportwagen verzekering:

  • Wij bieden de beste premie aan met de best passende voorwaarden.
  • Alle modellen zijn te verzekeren op een vastgestelde waarde.
  • Geen strenge beveiligingseisen voor gestalde auto’s.
  • Samenwerkingen met de beste verzekeraars wereldwijd.
  • Ook voor buitenlandse auto’s of verzekeren op chassisnummer (bv. restauratieprojecten of circuitauto’s).
offerte aanvragen
Voordelen van onze sportwagen verzekering:
Voordelen van onze sportwagen verzekering:

BMW Alpina verzekering informatie

Beveiliging van uw Alpina

Over het algemeen hebben verzekeraars weinig beveiligingseisen voor Alpina’s, dit komt omdat er weinig statistiek is over diefstallen en dergelijke. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden. Wij hebben namelijk ervaring met gestolen interieurs die lastig weer zijn terug te vinden. Vooral de moderne auto’s die worden ingezet als daily dienen wel te beschikken over goede beveiliging. Voor gekoesterde modellen die staan gestald en beperkt worden gebruikt zijn deze beveiligingseisen er niet.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van sportauto’s zijn niet uw schadevrije jaren van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Voor jonge bestuurders hebben wij helaas beperkte mogelijkheden, dit komt omdat deze in een risicogroep vallen.

Waarde

De waarde van een Alpina kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade. Bij nieuwe modellen kunnen wij ook terecht bij taxateurs die vervolgens een kloppende nieuwwaarde kunnen herleiden.

BMW Alpina verzekeren informatie en service

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte op voor het verzekeren uw BMW Alpina.

Offerte aanvragen

Pechhulp

Speciaal voor uw auto bieden wij een pechhulp verzekering aan.

Pechhulp online afsluiten