Voertuigbeveiliging wordt steeds innovatiever

3 juli 2018

Inbraak en preventie

Als verzekeraar van bijzondere sportwagens staan wij natuurlijk vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voertuigbeveiliging. Hiermee wordt het dieven en andere kwaadwillende alsmaar moeilijker gemaakt om er met uw geliefde auto vandoor te gaan. Voorkomen is immers beter dan genezen. Hiervoor werken wij samen met de meest innovatieve partijen, die uitsluitend zeer effectieve beveiligingsproducten aanbieden. 

 

In een eerder verschenen artikel schreven wij al over het drastisch toegenomen aantal auto hacks in Nederland. Dieven lijken daarbij steeds meer gebruik te maken van geavanceerde apparatuur.

Een van de partijen waarmee wij op het gebied van voertuigbeveiliging daarom samenwerken is Mobile Red. Deze specialist in voertuigbeveiliging beschikt over de nieuwste en hoogwaardige beveiligingsproducten voor uw sportwagen, zodat u dieven altijd een stap voor kunt zijn. In dit artikel geven wij graag een aantal voorbeelden van hun nieuwste beveiligingssystemen.

1200

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (Klasse 3)

Wilt u écht zeker weten dat uw prachtige luxe sportwagen nergens heen gaat zonder uzelf achter het stuur? Dan is een alarmsysteem met hellingshoekdetectie wellicht de meest complete oplossing. Dit beveiligingssysteem gaat om te beginnen verder dan de gebruikelijke startonderbrekers. Zo beschikt het systeem over een startonderbreker met eigen autorisatie, waardoor deze niet meer zo eenvoudig te hacken is.

Helaas zal dit nog niet de meest brutale dieven tegenhouden. Daarom bevat het systeem een detectietechniek die iedere vorm van beweging rond de auto, in de auto of in het meest extreme geval van de auto zelf vastlegt. Wanneer het alarm wordt getriggerd uit zich dit als een zeer luide sirene en optische signalering, zodat de criminelen in kwestie flink in de schijnwerpers worden gezet.

TV01 Terugvindsysteem

Hebben dieven uw luxe sportwagen toch meegenomen? Met het VbV SCM TV01 terugvindsysteem wordt de kans vele malen groter dat u uw gestolen auto weer terugkrijgt.

Een dergelijk systeem kan op eenvoudige wijze in uw auto worden ingebouwd en staat direct in verbinding met een Particuliere Alarmcentrale (PAC), welke 24/7 voor u bereikbaar is. Na uw diefstalmelding gaan zij direct aan de slag om uw gestolen auto weer zo snel mogelijk terug te vinden, ook buiten Europa. Het systeem kan werken op GSM, GPRS, Wifi, Bluetooth, RF en cell triangulations. Kortom, uw auto kan nooit zomaar van de radar verdwijnen!

Uw luxe sportwagen verzekeren

Naast goede voertuigbeveiliging dienen de meest kostbare sportwagens natuurlijk ook over een optimaal beveiligde stalling te beschikken.

Hoe goed uw geliefde sportwagen daarnaast ook beveiligd is kan deze helaas ook schade oplopen als gevolg van een verkeersongeval, brand of vandalisme. Daarom is een sportwagenverzekering helaas onmisbaar. Als specialist in het verzekeren van sportwagens en klassiekers kunnen wij altijd een polis op maat voor uw samenstellen, waarbij u nooit teveel betaald.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

3 juli 2018

Inbraak en preventie

Sportwagenverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een sportwagen of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen