Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

offerte aanvragen
Ferrari

Ferrari

F40

1991

€ 1.200.000,-

€ 4.750,-P/J

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

AMG GT

2015

€ 100.000,-

€ 1.500,-P/J

Mclaren

Mclaren

720 S

2018

€ 300.000,-

€ 2.500,-P/J

Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette

C7 Z06

2015

€ 70.000,-

€ 1.150,-P/J

Tesla

Tesla

Model S

2020

€125.000

€2.000,-P/J

Bentley Verzekering

Het verzekeren van een exclusieve auto, zoals een Bentley is lang niet voor alle verzekeraars weggelegd. Vaak worden bezitters van een Bentley geconfronteerd met een te dure autoverzekering, die vervolgens voor lief wordt genomen. Het is echter onterecht dat bij een dure auto ook een dure verzekering hoort. Onze ervaring leert namelijk dat: bezitters van een Bentley zuinig met hun auto omgaan, veel rijervaring hebben en hun Bentley vaak binnen in een garage stallen. Daarnaast zijn dit type auto’s niet gewild bij diefstal aangezien de auto’s erg opvallend zijn.

De unieke mogelijkheden:

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Aangenaam: Mark Reus

Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Oldtimer Bentley

Naast het verzekeren van moderne Bentleys hebben wij volop mogelijkheden voor het verzekeren van de klassieke Bentley modellen.  Zelfs voor deelname aan evenementen als de Mille Miglia over ritten buiten Europa hebben wij alle mogelijkheden. Hierbij hebben wij geen limieten en werken wij samen met de beste verzekeraars van Europa.


Op zoek naar een nieuwe aanbieding voor uw sportwagen?

Wij kunnen u gegarandeerd een beter aanbod doen.

Schade

Heeft u onverhoopt toch een schade? Wij zijn een van de weinige aanbieders die u niet verplichten om naar een aangesloten schadehersteller toe te gaan. Wij begrijpen dat u liever kiest voor een specialist die overweg kan met uw Bentley. Bij ons heeft u dan ook de vrijheid om uw auto te laten herstellen bij de juiste merkspecialist. Met de juiste leenauto.

Daarbij is ons standaard eigen risico is € 500,- echter kunnen wij dit eigen risico verhogen zodat de premie lager uitvalt. Daarnaast hebben wij tal van aanvullende dekkingen voor uw auto.

Schade
Schade

Direct zaken doen? Bel dan: 073 – 692 4773