Audi R8 Verzekering

Vanaf 2007 wordt de Audi R8 geproduceerd. De naam R8 verwijst naar de raceversie van Audi waarmee onder andere 5 keer de ’24 uur van Le Mans’ werd gewonnen. Van de R8 wordt niet voor niets gezegd dat degene die er in stapt er met knikkende knieën weer uit komt. Met een vermogen van meer dan 500 pk wordt rijden een wel heel bijzondere ervaring.

Bij Sportwagen Verzekeringen zijn wij van mening dat bij een uitzonderlijke auto als een Audi R8 een goede autoverzekering hoort. Speciaal daarom biedt Sportwagen Verzekeringen u een Audi R8 Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.

offerte aanvragen

Exclusieve Audi R8 Verzekering

Onze Audi R8 Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Audi R8. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


  • Speciaal bedoeld voor uw Audi R8

  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

  • Schadeherstel door gespecialiseerde automonteurs

  • Nieuwwaarderegeling, aanschafwaarderegeling of verzekeren op basis van taxatiewaarde

  • Mogelijkheden voor zowel zakelijke- als dagelijkse- en hobby-auto’s

  • WA- verzekerd tot €2.500.000,-

  • Optie tot speciale pechhulp

  • Een persoonlijk, gespecialiseerd adviseur die u helpt bij vragen

Aangenaam: Mark Reus


Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Enthousiast geworden? Bel mij via 073 – 692 4773

Kortom


Sportwagen Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte aanvragen uw Audi R8 Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 073 – 692 4773