Rolls Royce Verzekering


Rolls Royce kent een geschiedenis van kopen, verkopen, delen verkopen en delen houden. Desalniettemin is het altijd een van de bekendste en meest gewilde high-end automerken geweest. De Spirit of Ecstacy, het logo dat de voorkant van de auto siert, is gebaseerd op actrice en model Eleanor Thornton en staat symbool voor een geheime liefde. Tussen 1911 en 1914 werd het beeldje standaard in zilver uitgevoerd.

Bij Reus Verzekeringen zijn wij van mening dat bij een bijzondere classic als de Rolls Royce een goede autoverzekering hoort. Speciaal daarom biedt Reus Verzekeringen u een Rolls Royce Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.
Bovendien kunnen wij voor het recreatief gebruik van uw Rolls Royce een speciale oldtimerpolis aanbieden.

Omdat we bij Reus Verzekeringen online werken kunnen we u snel van dienst zijn. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze Rolls Royce Verzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dan kunt u telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.

Offerte aanvragen »


Exclusieve Rolls Royce Verzekering

Onze Rolls Royce Verzekering Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Rolls Royce. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


Dit zijn wij


Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik Reus Verzekeringen opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115


Reus Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte opvragen voor uw Rolls Royce Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief