Over ons

Aangenaam! Mijn is Mark Reus eigenaar en verzekeringsadviseur bij Reus Verzekeringen. Vanuit Gorinchem geef ik dagelijks verzekeringsadvies over het verzekeren van rietgedekte woningen en bijzondere voertuigen (oldtimers, youngtimers en sportwagens). Voor het verzekeren van deze risico’s geven de reguliere verzekeraars vaak niet thuis, of wordt u als klant niet goed begrepen. In 2011 ben ik daarom begonnen als kleine niche-speler waarbij ik als specialist u zo goed mogelijk van dienst wil zijn en geef ik u graag advies met verstand van zaken.

Mijn passie

Vaak komt het voor dat onze klanten niet worden begrepen door de ‘gewone’ autoverzekeraars en uiteindelijk ons vinden via verzekeringskantoren, autoliefhebbers, forums, autodealers of taxateurs. Wij begrijpen namelijk wel wat u bedoelt en schrikken niet van uitvoeringen als M, AMG, GTI en R of specialisten zoals ABT, AC Schnitzer, Brabus, Hirsch of Polestar. Zelfs als uw auto uit Azië of de Verenigde Staten komt met een importkenteken denken wij graag met u mee.


 

Sportwagen-Verzekering.nl is een handelsnaam van Reus Verzekeringen. Reus Verzekeringen is aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werkt onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626. Ons kantoor is ingeschreven bij de KvK onder nummer 51047497 en bij het Kifid onder registratienummer 300.012172.

Postadres:
Boerenstraat 31
4201 GA Gorinchem

Bezoekadres:
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem


Samenwerken

Gezien de groei van ons kantoor zijn wij altijd op zoek naar autodealers en handelaren die oldtimers, youngtimers en sportwagens in hun voorraad te koop hebben staan. Wilt u met ons samenwerken. Neem dan contact met ons op.

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief