5 leuke cadeautips voor echte petrolheads

Met de feestdagen in aantocht geven wij u graag een aantal leuke cadeautips waar elke petrolhead blij van wordt. Handig voor uw eigen wensenlijstje en om een mede autoliefhebber van klassiekers of moderne sportwagens cadeau te doen!

Vindt u het ieder jaar weer lastig om iets te bedenken voor uw eigen wensenlijstje of voor anderen? Geen nood, want speciaal voor autoliefhebbers hebben wij een lijst met originele geschenken samengesteld. In deze cadeautips hebben wij rekening gehouden met verschillende budgetten, want het moet natuurlijk ook leuk blijven.

Autotijdschriften

Er zijn talloze leuke tijdschriften over auto’s te vinden. Denk aan bekende titels als Autovisie, Autoweek en TopGear. Voor liefhebbers van sportieve klassiekers zijn er nog bladen als Autoweek Classics en Classic Cars. Het tijdschrift Formule 1 is vooral leuk voor liefhebbers van deze racesport.

U kunt kiezen voor losse nummers of een abonnement op deze tijdschriften cadeau doen. Twijfelt u over iemands voorkeur? Geef dan een tijdschriftencadeaubon zoals Bladcadeau of de Nationale tijdschriften bon. De ontvanger kan dan zelf een tijdschriftenabonnement uitkiezen.

Eveneens een leuk idee is om een jaarboek cadeau te doen, zoals het grote Autovisie jaarboek of TopGear jaarboek. Inmiddels liggen deze dikke boekwerken vol pracht en praal in de winkels voor circa €20,- tot €25,- per stuk.

Cadeautips autoliefhebbers

Netflix cadeaukaart

In een eerder verschenen artikel tipten wij al de leukste tv series voor autoliefhebbers. Veel van deze series worden ook aangeboden via Netflix. Denk aan series als Car Masters, Rust Valley Restorers en Hyperdrive. Ideaal vermaak voor tijdens de donkere wintermaanden wanneer de auto in de garage of de oprit staat.

Met een Netflix cadeaukaart kunt u een tijdelijk abonnement nemen of aan iemand anders cadeau doen. De waarde voor een Netflix cadeaubon begint bij €15,-.

Toegangskaartjes voor evenementen

Het gehele jaar door worden er in Nederland leuke evenementen voor autoliefhebbers georganiseerd. Verwen uzelf of een ander daarom eens met een geweldig dagje uit.

Van 16 t/m 19 januari 2020 vindt bijvoorbeeld weer de InterClassics in Maastricht plaats. Een fantastisch groots evenement voor met name liefhebbers van fraaie en zeldzame klassiekers. Toegangskaartjes kosten circa €20,- per persoon. Lees ons artikel over de InterClassics Maastricht van 2018 om een goede impressie te krijgen.

Overige suggesties

Voor autoliefhebbers zijn er nog tal van andere leuke cadeautips te bedenken. Zo zijn er ongekend veel autokalenders verkrijgbaar met de mooiste afbeeldingen en illustraties. Voor fans van specifieke automerken zijn er diverse grappige merchandise-objecten te vinden. Wie wil er nou geen muismat met Ferrarilogo?! Een aantal automerken waaronder Jaguar en Lamborghini verkopen zelfs hun eigen parfumlijn.

Ook meer praktische zaken zoals onderhoudsspullen of handige autoaccessoires zijn natuurlijk altijd een goed idee om cadeau te geven.

Zoekt u echt iets unieks? Probeer dan een modelauto van iemands eigen of favoriete bolide te vinden. Zo heeft Lego diverse modellen waaronder een James Bond Aston Martin DB5.

Verzekerd van een origineel cadeau

Hopelijk hebben onze cadeautips u op ideeën gebracht. Helaas kunnen wij u geen sportwagenverzekering cadeau doen, maar u uiteraard wel geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Heeft u zelf nog een leuke cadeautip voor petrolheads? Laat dan een reactie achter!

Geplaatst op
Categorie
Geen categorie

Sportwagenverzekering

Bent u al de trotse eigenaar van een sportwagen of zelfs collectie, maar bent u niet tevreden met uw huidige verzekering? Via onze website kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

Offerte aanvragen

Uw reactie toevoegen

Via onderstaand formulier kunt u uw reactie toevoegen.