Chevrolet Corvette Verzekering


Bij een mooie Chevrolet Corvette hoort een goede autoverzekering. Speciaal daarom biedt Reus Verzekeringen u een Chevrolet Corvette Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.

Omdat we bij Reus Verzekeringen online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze Chevrolet Corvette Verzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dan kunt u telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.

Offerte aanvragen »


Exclusieve Chevrolet Corvette Verzekering

Onze Chevrolet Corvette Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Corvette. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


Oldtimers


Ook voor oldtimer Chevrolet Corvettes bieden we zeer aantrekkelijke verzekeringen tegen een recreatief tarief. Corvettes van 10 jaar en ouder kunnen vaak in deze regeling worden ondergebracht. U heeft hier bijvoorbeeld de voordelen van reparaties bij gespecialiseerde monteurs en een dekking op basis van taxatiewaarde. Ook al wilt u uw bolide misschien nog geen oldtimer noemen, dan kunt u toch profiteren van dit voordelige tarief! Bent u benieuwd?

Dit zijn wij


Aangenaam!

Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik Rues Verzekeringen opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn Chevrolet Corvette Verzekering is daarom overzichtelijk, snel online af te sluiten en heeft toch de speciale voorwaarden en goede premie waar u naar op zoek bent.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115

Kortom


Reus Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte aanvragen voor uw Chevrolet Corvette Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief