BMW M3 verzekeren

Van de ultieme BMW gaat ons autohart een stuk sneller kloppen. Een BMW M3 verzekeren is niet weggelegd voor alle verzekeraars. Motorvermogen, cilinderinhoud en een oorspronkelijke nieuwprijs gooien roet in het eten. Bij Sportwagen-Verzekering.nl bent u echter aan het goede adres om uw BMW M3 te verzekeren. Wij hebben deze auto’s uit alle bouwjaren verzekerd, variërend van de E30 tot en met de F80. Voor de nieuwe modellen hebben wij een nieuwwaarde of aanschafwaarde regeling, de oudere modellen verzekeren wij altijd op basis van taxatiewaarde. Onze eis is dat de dagwaarde/taxatiewaarde minimaal € 35.000,- moet bedragen.

Voordelen van onze sportwagen verzekering:


Bent u verzamelaar van BMW’s of auto’s in het algemeen? Dan maken wij graag een aanbieding voor uw collectie.


BMW M3 verzekering informatie

Beveiliging van uw M3

Veel verzekeraars verwachten dat u uw M3 voorziet van een GPS-volgsysteem of peilzender. Het klopt dat sommige modellen gewild zijn voor diefstal en daarom adequaat beveiligd moeten zijn.  Vooral de moderne auto’s die worden ingezet als daily dienen aan zwaardere eisen te voldoen. Voor gekoesterde modellen die staan gestald en beperkt worden gebruikt zijn deze beveiligingseisen er niet. Door onze werkwijze gaan wij altijd met u in overleg wat haalbaar en passend is voor uw situatie.

Vaste premie, geen schadevrije jaren

Bij het verzekeren van sportauto’s zijn niet uw schadevrije jaren van belang. Wij hechten veel waarde aan uw rijervaring in eerder (soortgelijke) auto’s en uw schadeverleden. Kortom, heeft u altijd lease gereden en loopt u niet tegen de muur aan vanwege deze schadevrije jaren? Dan bent u bij ons aan het juist adres.

Waarde

De waarde van een BMW M3 kan sterk variëren per model, bouwjaar en uitvoering. Zolang een auto nieuw is of als occasion bij een dealer wordt gekocht kan de auto worden verzekerd op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde. Bij ongeblazen non-turbo modellen (E30, E36 en E46) kan dit lastiger zijn en is het aan te bevelen om de auto te laten taxeren. U bent dan vervolgens 36 maanden gegarandeerd van deze uitkering bij schade.


BMW M3 verzekeren informatie en service

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte op voor het verzekeren uw BMW M3.

Offerte aanvragen

Pechhulp

Speciaal voor uw auto bieden wij een pechhulp verzekering aan.

Pechhulp online afsluiten

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief