Audi R8 Verzekering


Vanaf 2007 wordt de Audi R8 geproduceerd. De naam R8 verwijst naar de raceversie van Audi waarmee onder andere 5 keer de ’24 uur van Le Mans’ werd gewonnen. Van de R8 wordt niet voor niets gezegd dat degene die er in stapt er met knikkende knieën weer uit komt. Met een vermogen van meer dan 500 pk wordt rijden een wel heel bijzondere ervaring.

Bij Reus Verzekeringen zijn wij van mening dat bij een uitzonderlijke auto als een Audi R8 een goede autoverzekering hoort. Speciaal daarom biedt Reus Verzekeringen u een Audi R8 Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering.

Offerte aanvragen »

Exclusieve Audi R8 Verzekering

Onze Audi R8 Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een Audi R8. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verzekering op basis van taxatiewaarde. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Voordelen


Dit zijn wij


Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met mijn verzekeringskantoor gericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering.  In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115

Kortom


Reus Verzekeringen staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een offerte aanvragen uw Audi R8 Verzekering. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115

Social Media

Aanmelden nieuwsbrief