Sportwagen verzekeringen voor petrolheads

Offerte aanvragen
Merk
Aston Martin
Type
DBS Volante
Bouwjaar
2010
Dagwaarde
€ 60.000,-
Taxatiewaarde
€ 100.000

Aston Martin Verzekering

Bij een exclusieve auto hoort een op maat gemaakte Aston Martin verzekering. Speciaal voor de Aston Martin hebben wij onze eigen Aston Martin Autoverzekering. Deze verzekering is speciaal gericht op auto’s die een hoge waarde vertegenwoordigen. Veel verzekeraars hebben niet de juiste mogelijkheden voor het verzekeren van dergelijke auto’s. Daarnaast is dit voor veel tussenpersonen ook geen dagelijkse kost. Bij ons bent u echter aan het juiste adres. Wij zijn op de hoogte van alle beveiligingseisen, polisvoorwaarden en kiezen voor persoonlijk contact met onze klant. Een werkwijze waar zowel onze klanten als samenwerkende verzekeraars veel waarde aan hechten.


De unieke mogelijkheden:

  • Geen schadevrije jaren nodig.
  • Géén schadesturing, u bepaalt!
  • Samenwerking met de beste verzekeraars.
  • Beveiligingseisen altijd in overleg en op maat.
  • Verzekeren inclusief/exclusief BTW
  • Voor recreatief/particulier/zakelijk gebruik.
  • Op basis van nieuwwaarde/dagwaarde/taxatiewaarde.

Aangenaam: Mark Reus

Als autoliefhebber heb ik mij volledig gestort op het optimaal verzekeren van bijzondere auto’s. Of het nu gaat om een oldtimer of een moderne sportauto ik ben u graag van dienst. Voor het verzekeren van sportauto’s kies ik voor persoonlijk contact en ga ik graag met u in overleg.

Bent u clublid van de Aston Martin Club? Geef uw lidmaatschapsnummer door en u ontvangt een extra korting op uw premie.


Schade

Heeft u onverhoopt toch een schade? Wij zijn een van de weinige aanbieders die u niet verplichten om naar een aangesloten schadehersteller toe te gaan. Wij begrijpen dat u liever kiest voor een specialist die overweg kan met uw Aston Martin. Bij ons heeft u dan ook de vrijheid om uw auto te laten herstellen bij de juiste merkspecialist. Met de juiste leenauto.

Daarbij is ons standaard eigen risico is € 500,- echter kunnen wij dit eigen risico verhogen zodat de premie lager uitvalt. Daarnaast hebben wij tal van aanvullende dekkingen voor uw auto.


Direct zaken doen? Bel dan: 073 – 692 4831